El numero pi

Ahora dice

Pitbull y J Balvin

Circulo y circunferencia

Tu foto

El sistema solar

Los 5 penaltis mas graciosos

la propietat commutativa

cruzando un puente de cinta americana

lunes, 12 de junio de 2017

Cronica de coloniesEl dia 30 va ser quan vam arribar a Can Bajona la casa de colònies d’aquest curs. Quan vam arribar vam deixar las motxilles i les maletes a unes estanteries i ens vam posar a esmorzar ens van deixar jugar una estona. Després ens van dir les habitacions i vam deixar les maletes. A la tarda vam fer la nostra primera activitat. Va estar molt divertit era orientació i anàvem amb una brúixola en grups, després vam berenar i vam tornar a la casa. Vam jugar una estona i després vam sopar i vam fer activitats nocturnes. El segon dia ens vam llevar i vam anar a esmorzar, després vam jugar una mica i vam començar l’activitat del matí que eren tirolines. Hi havia una tirolina llarga molt divertida i un camí amb arnes que també era divertit. Es va acabar el temps i vam tornar a la casa per dinar quan vam acabar de dinar vam començar la segona activitat del dia que era supervivència que era, amb pals que hi havia teníem que fer com un refugi i després representar alguna cosa que podria passar al bosc. Després vam tornar per sopar i vam fer activitats nocturnes.

El tercer i últim dia ens vam llevar, vam esmorzar i vam fer la primera activitat del dia que era activitats esportives. Els jocs esportius eren el joc dels deu passes, salt de llargada, relleus i fer passes i fer punt. Després vam tornar i vam dinar. Després vam jugar al pati una estona i després d’una hora vam tornar a casa i tots van tornar a les seves cases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Cronica de colonies

El dia 30 va ser quan vam arribar a Can Bajona la casa de colònies d’aquest curs. Quan vam arribar vam deixar las motxilles i les malet...